PUNTERAPÈUTIC, cuida't amb nosaltres!

Segueix-nos al facebook facebook

Cuida't amb nosaltres

Hores Convingudes

Dilluns a divendres
(matí i tarda)

93 754 82 22

PUNTERAPÈUTIC

Josep Maria de Sagarra, 16
08338 Premià de Dalt
El Maresme
Barcelona
punt@punterapeutic.com

logo col·legial

Serveis

Al Punterapèutic realitzem tractaments personalitzats fent ús de les diverses disciplines fisioterapèutiques.
Fisioteràpia

La fisioteràpia comprèn totes les tècniques manuals i físiques amb la finalitat de prevenir, curar, recuperar i cuidar les afeccions del cos.

Tècniques que utilitzem al Punt:

 • Teràpia geotermal
 • Tècnica de Sohier
 • Tècniques neurodinàmiques
 • Tècnica hipopresiva
 • Teràpia manual del ventre
 • Tècnica miofascial (punts gatell)
 • Vertebroteràpia
 • Punció seca
 • Electroteràpia
 • Termoteràpia
 • Reflexologia podal
 • Kinessiotaping
 • Tècnica de fibrolisis diacutània (ganxos)
 • Estiraments
 • Concepte Bobath
 • Tècnica de Kabat
 • Teràpia reequilibradora de l'aparell locomotor (TRAL)
 • Massoteràpia
 • Tècnica Mulligan
Osteopatia

L'osteopatia busca sempre la causa del trastorn o de la disfunció a través d'una aproximació global en la seva vessant física, química i emocional on l'estructura (anatomia) i la funció (fisiologia) són totalment interdependents.

Utilitzem la tècnica cràneo-sacral que és una técnica manual que ajuda a detectar i corregir els desequilibris del sistema corporal que poden ser la causa de disfuncions sensitives,motores, neurológiques, etc.

Acupuntura

L'acupuntura és una tècnica terapèutica que forma part de la Medicina Tradicional Xinesa i que es basa en l'inserció i manipulació d'agulles al cos per tal de restablir la salut i el benestar de la persona. Al Punterapèutic utilitzem aquesta tècnica de forma especialitzada i aplicada al dolor articular, miofascial i tambè les següents especialitats:
Acupuntura del Mestre Tung: Acupuntura mil·lenària de tradició familiar, transmesa de pares a fills fins a arribar a l’ultim primogènit, conegut com a Mestre Tung, el qual va transmetre els seus ensenyaments a un grup reduït de persones, que es van encarregar d’extendre’ls pel món. Es una Acupuntura amb punts propis, que no es troben en el sistema de canals de la Medicina Tradicional Chinesa (MTC), sinó que la seva distribució es reparteix per tot el cos, de tal manera que estan distribuïts gràficament per conceptes anatòmics i no per meridians. Es tracta d’imaginar el cos humà com un sistema complert, on totes les parts tenen relació les unes amb les altres (concepció Taoista on: “el tot està en la part i la part està en el tot”).
Es un tipus d’acupuntura molt efectiva i amb molt poques agulles (d’una a sis agulles com a màxim per tractament), que a més a més aconsegueix escelents resultats al moment; i amb la qual podem tractar des de patologies doloroses musculoesquelètiques (dolor cervical, lumbar, gonàlgia,...) fins a desordres interns (afectacions ginecològiques, problemes d’infertilitat, afectacions gàstriques, problemes del son,...).
Acupuntura del Dr. Tan: El Dr. Ricard Tan, va néixer i créixer a Taiwan on va cursar estudis d’ingenieria i Medicina Tradicional China. De més gran va viatjar a Estats Units per prosseguir amb el seu doctorat en ingenieria, i on finalment va instal·lar la seva clínica a San Diego, Califòrnia.
El Dr. Tan va observar que els resultats de la practica moderna de l’acupuntura, no eren tan efectius com els documentats en els textos clàssics, on s’arrivaba a dir que “al col·locar un pal sota el sol, la seva hombra apareix immediatament”, referint-se a que si l’agulla s’ha insertat en el lloc adequat els resultats han de ser instantanis.
Convençut en aquesta afirmació, el Dr. Tan va començar a estudiar en profunditat els clàssics, el que li va permetre desenvolupar el seu Mètode d’Equilibri. Aquest mètode permet, mitjançant una estratègia lògica de 3 pasos, equilibrar els meridians afectats amb un tractament a distància (lluny del lloc afectat) per tal de no agreujar les zones locals de dolor.
Amb aquest mètode poden veure’s alleujades de manera ràpida patologies doloroses musculoesquelètiques (dolor cervical, lumbar, gonàlgia, colze de tennista,...) i alteracions funcionals (digestives, respiratòries, ginecològiques, urinàries,...).

Moxibustió Japonesa
És l’aplicació més antiga de calor que existeix . La moxa o moxibustió (okyu) en japonès , és l’aplicació de calor amb intencions terapèutiques.
És en termes generals l’ús de la planta seca i processada, Artemisa, que serà encesa i aplicada sobre el cos de diferents maneres per introduir el calor dins del cos. Existeixen dos grans grups de tècniques l’indirecta i la directa.
Drenatge limfàtic
El drenatge limfàtic és una tècnica de masoteràpia que afavoreix l'acció del sistema limfàtic, essencial per un bon funcionament del sistema immunològic.
Reeducació Postural Global (RPG)

La Reeducació Postural Global denominada RPG, és un mètode científic, d'avaluació, diagnòstic i tractament de les alteracions del sistema neuro-múscul-esquelètic.

La seva finalitat és tornar la flexibilitat muscular, també recuperar la correcta alineació de les estructures, eliminar el dolor i restablir la funcionalitat.

El Mètode es basa en tres principis essencials: la Individualitat, la Causalitat i la Globalitat.

Tractament Articulació Temporomandibular (ATM)
El tractament de fisioteràpia pot eliminar o alleujar el dolor que ocasionen aquests problemes, a més de millorar la mecànica articular i relaxar les hipertonies musculars que hi pugui haver. Els beneficis repercuteixen directament cap a una reducció dels símptomes i eviten el previsible agreujament de l'estat patològic. El fisioterapeuta pot proporcionar una millor funció d'accions quotidianes com mastegar, badallar, parlar, riure.
Flors de Bach

La teràpia amb Flors de Bach és un sistema terapèutic inocu que utilitza les essències florals com a tractament per alleugerir les emocions negatives.

Hi ha 38 remeis naturals i múltiples combinacions.

Cada essència floral representa un possible estat d'ànim de la persona. Les Flors de Bach harmonitzen els diferents estats emocionals, mentals i físics que ens poden dominar en cada moment. No té contraindicacions ni efectes secundaris i es compatible amb qualsevol altre tractament.

Cada flor presenta la capacitat de canviar un estat d'ànim negatiu, restaurant l'equilibri emocional, potenciant els aspectes positius i tornant així a un bon estat de salut. Emocions negatives com nerviosisme, tristesa, por i angoixa són la principal causa de malaltia i les essències florals el possible mitjà per combatir-les.

Servei d'entrenament personal

Consisteix en realitzar un treball totalment exclusiu i adaptat a les característiques i objectius de la persona.

Àrees de treball:

 1. Readaptació i prevenció esportiva: Dirigida a pacients que han patit una lesió i volen tornar a practicar el seu esport preferit minimitzant els riscos a patir recidives, millorant així la seva salut esportiva. (Esquinços de turmell, lesions de genoll, ruptures musculars, etc.)
 2. Condicionament físic: Consisteix en oferir la dosi d'activitat física necessària per millorar la funcionalitat de les persones, aprofitant els beneficis de la pràctica esportiva. Va destinat a tot aquell que vulgui sentir-se bé amb el seu cos.
Diatèrmia
Tècnica no invasiva amb transferència de corrent d´alta freqüència en el teixit corporal obtenint un reequilibri cel·lular generant un augment de la temperatura del propi cos i incrementant la vascularització dels teixits. Treballem amb dues modalitats segons les necessitats individuals de cada persona necessiti la Diatèrmia: Capacitiva i/o Resistiva.
fisioteràpiaAcupunturaFisioteràpia
facebook