Mapa Web | Avís Legal facebook

Cuida't amb nosaltres

Hores Convingudes

Dilluns a divendres
(matí i tarda)

93 754 82 22

PUNTERAPÈUTIC

Josep Maria de Sagarra, 16
08338 Premià de Dalt
El Maresme
Barcelona
punt@punterapeutic.com

logo col·legial

Contacta amb nosaltres

D'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, l'informem que les seves dades seran incorporades en un fitxer sota la responsabilitat de PUNT TERAPEUTIC CENTRE FISIOTERAPIA SCP amb la finalitat de poder-li enviar publicitat de PUNT TERAPEUTIC CENTRE FISIOTERAPIA SCP, informar-lo de nous serveis o promocions. Així mateix d'acord amb el que estableix la Llei Orgànica 34/2002, de Serveis de la Societat de la Informació i el Comerç Electrònic en el seu article 21, sol·licitem el seu consentiment exprés per tal de poder fer-li arribar aquesta informació per correu electrònic o per a qualsevol altre mitjà de comunicació equivalent.
Pot exercir els seus drets d'accés, cancelació, rectificació i oposició mitjançant un escrit a la nostra direcció: PUNT TERAPEUTIC CENTRE FISIOTERAPIA SCP C/ JOSEP MARIA DE SAGARRA Nº 16 PREMIA DE DALT 08338 BARCELONA.
Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades i que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació.